Amfora sluit zich aan bij Aureus

Per 29 augustus heeft Amfora zich aangesloten bij Auréus, een groep vermogensbeheerders met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Heerlen, Venlo, Lanaken en nu ook Goes.

Onze belangrijkste redenen om aansluiting te zoeken bij Auréus zijn:

  • Binnen Auréus werken vermogensbeheerders met een zelfde aanpak zoals wij dat ook bij Amfora gewend zijn: Persoonlijke begeleiding van onze cliënten en focus op een professioneel vermogensbeheer.
  • We kunnen binnen de groep verschillende processen beter en efficiënter organiseren waardoor er meer tijd vrijkomt voor ons werk als vermogensbeheerder. Daarnaast ontstaat er door de grote vermogensomvang van de groep een betere onderhandelings­positie ten opzichte van fondsen en depotbanken, waardoor o.a. de kosten van beleggingstransacties verlaagd kunnen worden.
  • De verschillende teams in de groep brengen ieder hun eigen hoogwaardige kennis en vele jaren ervaring in op het gebied van vermogensbeheer.
  • Innovatie staat hoog op de agenda. Door te investeren in nieuwe computersystemen en software kunnen we meer kwaliteit en een betere service bieden.
  • We kunnen straks op een efficiëntere wijze voldoen aan wet- en regelgeving in het kader van onze zorgplicht. Eén afdeling voor de hele groep is nu eenmaal goedkoper dan dat elk kantoor haar eigen afdeling hier voor heeft.

Ons kantoor blijft in Goes. Het team blijft hetzelfde. Onze persoonlijke aanpak blijft ongewijzigd.

Meer informatie over Auréus vindt u op www.aureus.eu