"Zo werkt de beleggingswereld nou eenmaal..?"

LAAT ONS BEWIJZEN DAT HET ANDERS KAN

"Aan wie kun je nou je geld écht toevertrouwen..?"

LAAT ONS BEWIJZEN DAT HET ANDERS KAN

"U moet de beurskoersen elke dag volgen, toch..?"

LAAT ONS BEWIJZEN DAT HET ANDERS KAN

"Ach, de kosten, wie is daar wél open over ..?"

LAAT ONS BEWIJZEN DAT HET ANDERS KAN

Deskundig

Wij weten wie u bent, maar u weet ook wat u aan ons hebt. Dat ervaart u in onze dienstverlening. En we staan uiteraard ook geregistreerd bij de toezichthouder Autoriteit Financiële Markten (AFM) te Amsterdam. Onze onderneming valt tevens onder prudentieel toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en is ingeschreven bij het Dutch Securities Institute (DSI) te Amsterdam. Vanzelfsprekend staan al onze medewerkers die contact hebben met cliënten geregistreerd bij het DSI.

Amfora Vermogensbeheer heeft een evenwichtig team in huis; de medewerkers brengen uitgebreide kennis in en kunnen bogen op een jarenlange ervaring. Wij sturen actief op het onderhouden en verder verdiepen van de noodzakelijke vakkennis van alle medewerkers. Gecombineerd met een actieve samenwerking binnen ons team levert dit een slagvaardige organisatie op. Korte lijnen, weinig overhead. En vooral veel tijd en aandacht voor u.

 

J.A. (Joop) de Jonge

Joop is oprichter/partner bij Amfora Vermogensbeheer. Daarvoor werkte hij 10 jaar bij ABN Amro Private Banking als Senior Beleggingsadviseur. Eerder was hij 10 jaar werkzaam o.a. als Hoofd Beleggen bij Rabobank en daarvoor als Beleggingsanalist bij Nationale-Nederlanden. Joop is bij het DSI ingeschreven in het register DSI Adviseren Beleggen Maatwerk Retail.

M.P. (Marco) Borghart

Marco is partner bij Amfora Vermogensbeheer. Daarvoor was hij ruim 23 jaar actief in diverse commerciële functies bij ABN AMRO MeesPierson (en rechtsvoorgangers). Marco is bij het DSI ingeschreven in het register DSI Adviseren Beleggen Maatwerk Retail.

J.M. (Johan) Mesu

Johan is partner bij Amfora Vermogensbeheer. Daarvoor was hij 26 jaar actief in diverse commerciële functies bij ABN AMRO MeesPierson (en rechtsvoorgangers). Zijn laatste functie was kantoordirecteur Private Banking te Goes. Johan is bij het DSI ingeschreven in het register DSI Adviseren Beleggen Maatwerk Retail.

W.M.C. (Marco) de Smidt

Marco is Vermogensbeheerder / Beleggingsadviseur bij Amfora Vermogensbeheer. Daarvoor is hij ruim 27 jaar werkzaam geweest bij de Rabobank-organisatie in verschillende functies.
Marco is specialist op het gebied van Beleggingen en Financiële Planning. Zijn laatste functie was Senior Private Banker bij Rabobank Oosterschelde. Marco is bij het DSI ingeschreven in het register DSI Adviseren Beleggen Maatwerk Retail.

W.P.T. (Morea) Franse

Morea is Commercieel Assistent Vermogensbeheer bij Amfora Vermogensbeheer. Hiervoor is zij 20 jaar werkzaam geweest in verschillende commerciële functies binnen de Rabobank-organisatie in Zeeland. Haar laatste functies waren Accountmanager Private Banking en Beleggingsspecialist. Morea is bij het DSI ingeschreven in het register DSI Adviseren Beleggen Maatwerk Retail.

N.S. (Natasha) Risseeuw

Natasha is Assistent Vermogensbeheer/Office Manager bij Amfora Vermogensbeheer.
Zij heeft vele jaren ervaring in de financiële dienstverlening bij onder andere ABN AMRO Bank en Rabobank.