"Zo werkt de beleggingswereld nou eenmaal..?"

LAAT ONS BEWIJZEN DAT HET ANDERS KAN

"Aan wie kun je nou je geld écht toevertrouwen..?"

LAAT ONS BEWIJZEN DAT HET ANDERS KAN

"U moet de beurskoersen elke dag volgen, toch..?"

LAAT ONS BEWIJZEN DAT HET ANDERS KAN

"Ach, de kosten, wie is daar wél open over ..?"

LAAT ONS BEWIJZEN DAT HET ANDERS KAN

Onafhankelijk

Alleen uw belang staat op de eerste plaats. De beste waarborg daarvoor is onze onafhankelijkheid van banken en andere financiële instellingen. Daarom bepaalt u zelf bij welke bankinstelling(en) u uw beleggingsrekeningen wenst aan te houden. Op uw verzoek zullen wij u adviseren welke partij in uw situatie de beste kwaliteit kan bieden tegen de meest gunstige condities.

Wij adviseren u onafhankelijk van de door u gekozen bankinstelling(en) in het samenstellen, beheren en monitoren van uw beleggingen. Onafhankelijkheid en transparantie zijn hierbij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ons advies kan daarom altijd rekenen op een professionele onderbouwing, waarbij wij transacties namens u uitvoeren bij uw bankinstelling(en) tegen de meest gunstige condities.

Geen beloning uit provisie

In ons beleggingsbeleid laten wij ons niet beïnvloeden door niet-transparante geldstromen. Om nadrukkelijk elke schijn van afhankelijkheid vermijden, houden wij ons hier zelfs verre van. Wij rekenen een transparante vergoeding die we vooraf vastleggen in de overeenkomst die wij met u aangaan. Deze vergoeding is onze enige inkomstenbron.

Een goed voorbeeld van deze niet-transparante geldstromen waren de zogenaamde distributievergoedingen. Hierbij werden vergoedingen gedaan door beleggingsfondsen aan financiele instellingen voor het aanhouden van deze fondsen. Deze vergoedingen, die sinds 1 januari 2014 door de toezichthouder zijn verboden, hebben wij sinds de start van de onderneming in 2007 altijd volledig doorvergoed aan onze clienten. Een accountantsorganisatie heeft hiervan een jaarlijkse verklaring afgegeven.